Alegerea cerceilor în funcție de culoarea părului

Părul este un element extrem de important pentru fiecare femeie în ceea ce privește aspectul său exterior. De păr țin multe alte elemente, printre care și alegerea celor mai potriviți cercei pentru o ținută sau un eveniment. Un aspect pe care nu foarte multe doamne și domnișoare îl au în vedere, este reprezentat de culoarea părului, un detaliu semnificativ care poate face diferența. În continuare, veți descoperi care sunt cele mai indicate alegeri de cercei pentru 4 tipuri de culori de păr: blond, șaten, brunet și roșcat.

Cercei pentru părul blond

Oferta de cercei pentru părul blond este una extrem de variată, femeile blonde fiind considerate cele mai norocoase la acest capitol – aproape orice tip de cercei se potrivește cu părul lor. Ele pot opta pentru diferite tipuri de aur (aur galben, aur alb sau aur roz), dar și pentru clasicul argint. În cazul în care nuanțele de blond din păr sunt mai anturale și mai calde, este posibil ca armonia să fie mai plcăută dacă optați pentru metale calde. De asemenea, în ceea ce privește pietrele prețioase și culorile acestora, libertatea surâde din nou. Păul blond se completează perfect alături de roșu sau rubiniu intens, dar și alături de verde smarald, precum și culori deschise de turcoaz, lila sau roz. Ca recomandare, dacă nuanțele de blond sunt mai deschise și mai reci, acestea pot fi contrastate cu pietre prețioase calde și pastelate pentru îndulcire sau chiar și cu perle naturale. Printre firele de păr blonde contrastează foarte frumos și nonculorile alb și negru, varietatea de combinații ce pot fi făcute fiind nesfârșită.

Cercei pentru părul șaten

În general, părul șaten are tente calde în subtonurile sale, ceea ce recomandă selecția tot de tonuri calde în ceea ce privește oferta de cercei. Metalul prețios cel mai potrivit pentru această culoare de păr este auriul, acesta ieșind în vedere extrem de frumos și elegant. Pentru pietrele prețioase, varietatea de culori se învârte în sfera nuanțelor de roșu și violet, dar și galben auriu și chihlimbariu. Aceste combinații oferă prețiozitate, eleganță și rafinament și scot în evidență subtonurile culorii părului. În cazul în care aveți părul cu subton rece, nu se recomandă să alegeți și bijuteriile în aceeași sferă deoarece se poate obține un look șters și fără viață.

Cercei pentru părul roșcat

Părul roșcat, indiferent de nuanța sa, este un magnet pentru captarea atenției de sine stătătoare. Tocmai din această cauză, se recomandă optarea pentru metale prețioase reci, precum argintul sau aurul alb, acestea temperând „focul” din păr. De asemenea, aceste metale vor adăuga strălucire tenului, făcându-l să pară mai radiant. Dacă sunteți fana aurului, acesta se potrivește mai bine cu nuanțele de roșu calde. Când vine vorba despre perle și pietre prețioase, probabil ați intuit deja că cele mai potrivite culori sunt cele contrastante de verde intens, praz sau de emerald, care scot în evidență toate nuanțele de roșcat din păr.

Cercei pentru părul brunet

Părul brunet reprezintă o bază excelentă pentru oferta de cercei disponibilă. Brunetele pot opta atât pentru metale prețioase reci, cât și pentru cele calde, ținând mai mult cont de subtonul pielii și de culoarea ochilor. Totodată, trebuie acordată atenție culorii diamentelor sau pietrelor prețioase deoarece fiind vorba despre o bază întunecată, culorile închise nu se vor putea observa la adevărata lor valoare. Dina ceastă cauză, se recomandă culorile intense, puternice și pline de viață, nu cele închise și sobre, deși pot fi extrem de frumoase.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*