Cum să îți menții pielea catifelată și plăcut mirositoare

Cremele de corp sunt de nenumărate tipuri și pot avea o sumedenie de mirosuri. Însă, cum știi să alegi crema care se potrivește cel mai bine pielii tale? Cum reușești să îți menții pielea atât plăcut mirositoare, cât și hidratată și sănătoasă?

Se spune că nimeni nu deține rețeta succesului, însă cei mai buni sunt foarte aproape: acesta este și cazul cosmeticelor naturale byCodru. Într-un laborat din Transilvania se produc creme de corp 100% naturale de care te vei îndrăgosti după prima utilizare.

Aceste cosmetice naturale byCodru nu ar trebui să lipsească din trusa niciunei femei, având numai compuși naturali 100%, care vin la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătatea pielii, dar și mirosuri îmbietoare.

Descoperă cremele de corp cu ingrediente naturale

În gama de produse cosmetice naturale byCodru găsești creme de corp care te vor ajuta să îți menții pielea mereu hidratată și strălucitoare și , de asemenea, tot timpul vei emana un miros plăcut și proaspăt.

ADOR Jasmine îmbină mirosul de vanilie cu mirosul dulceag de iasomie, având o textură de unt consistent, extrem de plăcută la atingere. Este indicată aplicarea acestei creme pe pielea umedă, imediat după duș, pe întreg corpul sau doar în zonele în care pielea este mai uscată. Conține unt de shea, ulei de migdale, ulei esențial de vanilie și extract din flori de iasomie.

ADOR Fruits se aplică în același mod, însă emană mirosul florilor de vară, aroma deosebită a zmeurei și cea a extractului din lemn de trandafir. Datorită ingredientelor, unt de shea, unt de cocos, ulei de orez și ulei de zmeură, are un efect regenerant și ultrahidratant.

Pielea ta va emana un miros extrem de îmbietor dacă vei utiliza crema de corp ADOR Chocolate. Conținw unt de shea, unt de cacao, pudră de cacao, ulei de Macadamia, ulei de caise, ulei de germeni de grâu și cardamom. Toate aceste ingrediente naturale contribuie atât la aspectul plăcut și aroma îmbietoare a pielii, cât și la combaterea oboselii și a vergeturilor.

ADOR Scrub exfoliază pielea și o lasă hidratată, stimulând în același timp circulația sangvină și tonifierea. Acest scrub este sub formă de granule fine de sare impregnate cu ulei, ajută la alcanlinizarea organismului și la stabilizarea nivelului PH-ului pielii. Conține sare de Himalaya, ulei de caise, ulei de migdale dulci, ulei de macadamia, extract de grapefruit, extract de salvie și extract de litsea cubeba.

SUSUR Relaxant și SUSUR Afrodiziac sunt două uleiuri cu absorbție medie care contribuie la relaxarea totală a corpului. Odată cu aplicarea acestora te vei simți ca în timpul unei ședințe de aromaterapie, mușchii se detensionează, iar pielea devine catifelată și plăcut mirositoare.

De multe ori nu dăm atenție unor detalii importante, cum ar fi legătura pe care pielea noastră o are cu starea de spirit. Corpul, odată relaxat și hidratat, te va face să te simți foarte bine, vei emana încredere, iar acest lucru se va observa cu ușurință prin strălucirea pielii tale. Produsele cosmetice naturale byCodru îți vin în ajutor pentru a radia mereu.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*