Un zâmbet mai frumos cu un aparat dentar invizibil!

Cu siguranță ți-ai dorit întotdeauna dinți mai drepți și un zâmbet ca în reviste, dar ai fost descurajat de aparatul dentar metalic care nu are cel mai plăcut aspect. Să știi că ai și alte opțiuni pentru îndreptarea dinților, iar una dintre ele este tratamentul Invisalign – gutiere invizibile, disconfort zero, dinți mai drepți și un zâmbet mai frumos într-un timp mult mai scurt!

Un zâmbet mai frumos cu un aparat dentar invizibilCe este tratamentul Invisalign?

Tratamentul Invisalign folosește gutiere transparente realizate după o matriță generată de computer în urma radiografiei dentare a pacientului – altfel spus, gutierele sunt personalizate în funcție de dantura pacientului. Acest tip de tratament are același scop ca un aparat dentar tradițional, anume îndreptarea dinților și corectarea danturii pentru obținerea unui zâmbet frumos. Gutierele trebuie să fie purtate minim 6 luni și forțează dinții să se îndrepte. Spre deosebire de aparatele dentare metalice, unde disconfortul este mai mare, în cazul tratamentului Invisalign, disconfortul este minim.

De ce este tratamentul Invisalign atât de popular?

Cel mai mare avantaj al gutierelor este faptul că nu se văd. Vei purta un aparat dentar care îți va oferi zâmbetul pe care ți-l dorești fără să știe cineva. Multe persoane evită să meargă la ortodont pentru un aparat dentar pentru că nu vor să își strice aspectul fizic. De multe ori, efectul este chiar invers, în loc ca aparatul dentar să îți dea încredere în tine și să zâmbești mai des, vei încerca să îți ascunzi zâmbetul ca să nu se vadă firele metalice sau benzile elastice. Un alt avantaj și motiv pentru care tratamentul Invisalign este popular este faptul că gutierele nu sunt fixe, pot fi scoase de câte ori este nevoie, deși nu este recomandat acest lucru. Medicii susțin că rezultatele sunt mai bune în cazul pacienților disciplinați, care țin gutierele cât mai mult timp la locul lor (ideal ar fi 20-22 ore pe zi), și nu scoase.

Purtarea gutierelor este mult mai comodă și te scutește de multe drumuri la medicul stomatolog. În cazul aparatului dentar clasic, vizita lunară la ortodont este obligatorie. Să nu mai vorbim de urgențele dentare care pot să apară – se poate întâmpla să se desprindă vreun bracket sau să ajungi cu răni la obraz din cauza firelor metalice. Nu vei avea astfel de probleme cu un tratament Invisalign, deci nu ar trebui să te mire că este în trend, în ciuda prețului său.

Prețul mare, un inconvinient?

Unii pacienți renunță la ideea de a opta pentru tratamentul Invisalign din cauza prețului. Din punctul nostru de vedere, prețul nu este deloc un inconvinient, ci chiar este justificat de toate avantajele pe care ți le aduc aceste gutiere. Vei avea rezultate mult mai bune într-un timp mai scurt, încrederea în tine nu va fi afectată deloc pentru că aspectul tău fizic nu va avea de suferit, să nu mai vorbim de timpul și banii pe care îi economisești cu vizitele la ortodont – fără urgențe medicale, fără durere, fără afecțiuni ale dinților care vor trebui ulterior rezolvate – un aparat dentar tradițional poate produce demineralizării, carii sau diverse gingivite. Un astfel de tratament are rezultate mult mai bune într-o durată mai scurtă de timp. Un aparat dentar tradițional necesită o perioadă de minim 2 ani pentru a produce rezultate, în timp ce gutierele pot îndrepta dinții într-o perioadă de minim 6 luni și maxim 18 luni. Dacă optezi pentru un tratamentul Invisalign vei vedea că merită toți banii. O poți considera o investiție într-un zâmbet mai frumos și mai sănătos!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*